Privéhuis Park118 heeft de mensen & middelen

Jij houdt van SM en/of kinkysex? Dan ben je bij dé sexclub Amsterdam, privéhuis Park118 aan het goede adres. Sowieso hebben wij veiligheid en discretie op nummer één staan. Zo kom je geen andere klanten tegen en weten onze dames uitermate goed hoe ze jou een onvergetelijke sessie moeten bezorgen. Ook hebben wij de juiste BDSM-apparaten en -instrumenten in huis om jou te geven wat jij verdient.

Ben je zelf Dominant en zou je een sessie willen leiden met een van onze dames? Ook dat kan. Wij hebben enkele subvrouwen rondlopen die – als zij jou eenmaal vertrouwen – zich helemaal kunnen en vooral willen geven.

Wat voorbeelden van SM/Kinkysex bij Park118

Wie een beetje bekend is met de wereldjes van Femdom, BDSM en KinK weet dat er eigenlijk zoveel wensen bestaan als er praktiserende mensen zijn. Het SM- en kinkyspel blijft een zaak van de twee of meer mensen die de interactie op dat moment met elkaar aangaan. Desondanks een greep uit de mogelijkheden bij de gentlemen’s club Amsterdam: privéhuis Park118.

Is pegging jouw ding? Oftewel door een vrouw met een voorbinddildo te worden genomen? Geen probleem, dat gebeurt hier vrijwel dagelijks. Word je liever bewerkt door sounds of een dilatator? Ook hiervoor hebben wij de instrumenten in huis. Wil je over de knie en onderga je graag een forse spanking? Onze Meesteressen en Kinkygirls hebben het nodig slagmateriaal bij de hand en ze hebben natuurlijk hun venijnige handen. Knevels, gags, touwen, kettingen, blinddoeken, andreaskruis, een sissyfication-uitzet; we hebben het.

Combinatiespellen

Om het maar even plastisch uit te drukken: jij die als een slet wordt behandeld en gestraft om je daarna in een heerlijk vanillaspel onder te dompelen met een van onze “gewone” meisjes: kan. Of jij die wordt vastgebonden op een stoel om gedwongen toe te kijken naar het minnespel van twee van onze dames, waarna de Meesteres zonder je (al te veel) aan te raken laat klaarkomen: kan. Gedwongen biseksualiteit, als we het voldoende van te voren weten kunnen we een “man van plezier” regelen, dus: kan.

Eigenlijk kunnen we hiermee nog wel even doorgaan. Maar ga er maar vanuit dat sexclub Amsterdam Park118 jouw behoeften kan bevredigen en je langs jouw grenzen laat scheren. Mocht de Meesteres dat nodig achten, dan trekt ze je over je grenzen, maar haalt je natuurlijk wel terug. Hoe specifieker de wensen, hoe langer onze voorbereidingstijd, maar dat lijkt ons logisch. Tot ziens!

PS – onze kinky- en SM-speelkamer is voorzien van goede geluidisolatie.