Ons pand ligt recht tegenover het Sarphatipark en is herkenbaar aan de zwarte gevel en met een groot huisnummerbord 118. Na aanbellen hoort u d.m.v. een zoemend geluid de voordeur elektronisch van slot gaan waarna u direct de voordeur naar binnen kan openduwen. U komt dan direct buiten zicht van de straat in een halletje met een 2e gesloten tussendeur. Deze doet de gastvrouw/gastheer open en wordt u naar de voorstelkamer gebracht. Wij zorgen ervoor dat tijdens uw verblijf in ons privehuis geen andere klanten tegen komt, zodat u geheel anoniem en discreet ons privehuis kan bezoeken. De gastvrouw/gastheer laat u alleen in de voorstelkamer waarna de beschikbare dames zich 1 voor 1 aan u komen voorstellen.

U onthoudt de naam van de dame die u aanspreekt en als even later de gastvrouw bij u terugkomt, kan u haar aangeven of en met welke dame u wilt relaxen op een van onze sfeervolle kamers. Teven kunt u aangeven hoelang u wilt blijven en of u gebruik wilt maken van een jacuzzi en of sauna (zie prijslijst). Natuurlijk kan u besluiten niet naar de kamer te gaan, als er geen dame van uw smaak bij zit. Dat is geen enkel probleem, wij zien u dan graag een andere keer terug, de entree is gratis.

Indien u naar de kamer gaat met 1 of 2 dames zal de gastvrouw/gastheer met u afrekenen en zal de dame van uw keuze u komen ophalen met een drankje voor u, wat u aan de gastvrouw/gastheer heeft doorgegeven. Vervolgens vergezelt de dame u naar de kamer voor uw spannende erotische samenzijn met haar. Wilt u eventueel uw erotisch samenzijn verlengen, dan kunt u dat op de kamer aan de dame doorgeven. Zij rekent dan met u af en brengt dit naar de gastvrouw zodat zij ook weet dat u langer verblijft en de kamer niet aan een ander klant vergeven kan worden. Eventuele extra handelingen die de dame u op de kamer aanbiedt, kunt u met haar bespreken.

Daar wij geen club zijn heffen wij dus geen entreeprijs. Er is geen bar, dus geen clubformule met ge-animeer van dames. Tevens wordt er geen alcohol geschonken. Uw discretie en anonimiteit is dus gewaarborgd.
U kunt bij Park 118 met contant geld, creditcard of pin betalen.

Bij vertrek zal de dame van uw keuze kijken of u zonder tegenkomen van andere klanten ons privehuis kan verlaten. En laat de gastvrouw/gastheer u bij de voordeur uit.

Wij hopen dat u zult genieten tijdens uw verblijf in ons privehuis.