Een sexclub waar je jezelf kan zijn en tegelijkertijd gentleman bent

Een club voor heren, een privéhuis voor klanten die weten wat respect is voor de vrouwen met wie ze naar bed gaan, dát is Park118, dé Gentlemen’s Club Amsterdam. Dat beweren wij niet alleen, daar attenderen onze klanten ons op. Klanten, heren, die bijvoorbeeld congressen volgen in de hoofdstad van Nederland en bij ons verzeild raken…

De Gentlemen’s Club Amsterdam

Het gaat er niet altijd respectvol aan toe naar de dames in de Rosse Buurt van Amsterdam bijvoorbeeld. Raamprostituees die vanaf de straat worden uitgelachen, gefotografeerd of van wie de tijd wordt verspild omdat de vermeende klanten na prijsonderhandelingen (op straat!) gewoon weglopen. Deze en dergelijke taferelen maak je bij Park118 NIET mee. Nee, aan het Sarphatipark 118 te Amsterdam zijn mannen gentlemen en vrouwen dames, die elkaar een mooi, spannend en respectvol samenzijn geven.

Gentlemen’s Club Amsterdam: symbiose tussen heer en dame

Volledige discretie vanaf het moment dat u op de stoep staat. Zo komt u bijvoorbeeld geen andere klanten tegen. Maar ook de garantie dat onze dames en hun handelswijzen volledig volgens de regels werken van het bevoegd gezag. Op geen enkel punt hoeft u zich zorgen te maken, en alles is (meer dan) volgens de hygiëne- en inrichtingsvoorschriften; u hoeft alleen uzelf te zijn. Niemand die zegt wat u moet doen, waar u moet staan, hoe u zich moet kleden; wij vertrouwen (volledig) op u als heer voor onze dames. En wij vertrouwen onze dames als gastvrouw voor u als klant.

Bewijs: aanblijvende dames en terugkerende klanten

Wat de dame van uw keuze en u achter deur van de intieme ruimte doen en zeggen, dat is helemaal aan u en haar. Feit blijft wel dat veel van onze klanten, nationaal en internationaal, geregeld terugkeren. Gelukkig is ons verloop superklein, dus een hernieuwd samenzijn is vrijwel altijd mogelijk. Voor ons en voor de verreweg de meeste klanten is dat hét bewijs dat zowel u als de dame in kwestie op een respectvolle en beschaafde manier elkaar beter hebben leren kennen. En zo hoort het ook als je in de Gentlemen’s Club Amsterdam bent.