Park118 is een sexclub te Amsterdam

Privéhuis Park118 is een sexclub in Amsterdam. In de jaren zeventig, tachtig van de vorige eeuw was er een duidelijker scheiding tussen de begrippen sexclub en privéhuis. In een club kon je aan de bar of in fauteuils zitten, van paaldansende artiestes genieten en werd je, na een drankje of twee, drie, door een van de dames verleid om mee naar boven te gaan. Of beneden, al naar gelang waar de sekskamers van betreffende club aanwezig waren. Een privéhuis was meer een verzameling van peeskamertjes met in een enkel geval een centrale ontvangstruimte. Achter de schermen was er een dameskamer waar de prostituees hun pauzes hielden en op klanten konden wachten als het rustig was.

Zeg je Sexclub Amsterdam, dan zeg je Privéhuis118

Vandaag de dag is dat definitieverschil minder groot. Belangrijkste reden daarvoor is eigenlijk het internet. Elke zichzelf respecterende aanbieder van betaalde seks heeft een website waarop mogelijke klanten kunnen zien waar ze eventueel in terechtkomen en welke meisjes er op de beoogde dag aanwezig zijn. De ene exploitant noemt zijn club privéhuis terwijl er toch horecafaciliteiten zijn, de ander noemt zichzelf sexclub terwijl er geen besloten maar publieke optredens worden gegeven.

Privédames en klanten bepalen het wel zelf

Wij noemen ons privéhuis ook een sexclub om de eenvoudige reden dat vrijwel al onze dames een vaste klantenschare hebben. Voor die klanten zij wij hun club, hun sexclub. Tja, en wie zijn wij dan om hen daarin te corrigeren? Komt bij dat Nederland en Amsterdam een van de strengste hygiëne- en inrichtingsregels te wereld hebben voor seksbedrijven – en daar geven wij maar wat graag gehoor aan. Maar gelukkig stellen onze overheidsinstanties geen eisen hoe wij onze club aanduiden. Onze dames en hun klanten bepalen in elk geval op dat gebied zelf hoe zij hun werk- dan wel ontspanningsplek noemen. En dat vinden wij als faciliteerders van vraag en aanbod tussen dames en hun klanten natuurlijk helemaal goed!

Neem maar eens een kijkje op onze site en laat je betoveren door onze dames van Sexclub Amsterdam!