Park 118 geeft u een complete mix van erotische mogelijkheden. Zo beschikt Park 118 over 7 sfeervolle kamers waarvan enkele voorzien van jacuzzi, bubbelbad of douchecabine. Tevens is er een luxueuze SM kamer met SM meubilair ingericht, en ook een sauna is aanwezig voor een luxueus VIP-arrangement. Een viertal kamers zijn voorzien van airco.
Onze tarieven zijn gebasseerd op safesex waaronder heerlijk vrijen, (erotische massage), Franse massage/oraal, en intiem.

Daarnaast kan de dame van uw keuze extra handelingen aanbieden zoals:

Anaal/Grieks
Beffen
tongzoenen (indien de dame dit aanbiedt)
SM spel
Franse massage
Striptease
Lesbitrio
Trio met 2 mannen
Fetishplay
Rollenspel
Heeft u zelf nog andere erotische wensen? Laat het ons dan gerust weten, wie weet kunnen wij uw erotische dromen waarmaken!

U kunt ook kiezen voor een VIP-arrangement met gebruik van luxueuze kamer met jacuzzi, sauna en flesje bubbels (non alcoholisch).

Kortom, Park 118 gaat verder waar andere privehuizen stoppen. Laat uw ondeugende fantasieën uitkomen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden, heerlijke dames, en luxueuze & sfeervolle ambiance. Tevens stellen wij onze dames in de gelegenheid zelfstandig te kunnen kiezen of zij zich willen voorstellen. Het is immers niet wenselijk dat een dame tegen haar zin in moet werken.

Amsterdam biedt u dus weer een privehuis van allure zowel in kwaliteit van dienstverlening, als sfeervolle ambiance, als vele erotische mogelijkheden en een ruime keuze aan diverse sexy dames en dat tegen een scherpe prijs!

Wij zien u graag terug op Sarphatipark 118 in Amsterdam.