Discretie verzekerd in ons privéhuis

Hét privéhuis Amsterdam is sinds jaar en dag Park 118, aan het Sarphatipark 118 van onze hoofdstad.

Je kent natuurlijk de Amsterdamse Wallen. Eind jaren zestig klaagden veel sekszoekers dat ze daar niet anoniem aan hun gerief konden komen. Dat was dé reden voor het vorige management om aan het Sarphatipark een seksinrichting open te stellen waar klanten vrijwel ongezien naar binnen konden en, eenmaal binnen, onbekend maar zeer bemind aan hun gerief konden komen.

Privéhuis Amsterdam, een voorbeeld voor sexclubs

Ja, u leest het goed: “het vorige management”. Privéhuis Amsterdam heeft sinds de jaren zestig van de vorige eeuw slechts twee directies gekend: de oprichters en wij, de voortzetters. Derhalve heeft Park 118 een goede relatie met: de gezondheidsautoriteiten, met het bevoegd gezag, met de buren en vooral met de dames zelf die met ons samenwerken. Denk niet dat onze kamers een inrichting hebben uit de tijd dat Buddy Holly en Elvis furore maakten. Zowel onze voorgangers als wij hebben de relaxruimten voortdurend aangepast naar de kwaliteit- en inrichtingseisen die op elk moment golden en gelden.

Privéhuis Amsterdam, een voorbeeld voor sexclubs

Wij zijn een volledig vergund seksbedrijf, misstanden kwamen en komen bij ons niet voor. Het ver-loop in dames is ongekend klein en we hebben een reservoir aan vaste klanten waar menig privéhuis of sexclub van kan dromen. Normaal gesproken schreeuwen wij dit niet van de daken, maar met de voortschrijdende inzichten met betrekking tot internet “moeten” wij wel. Niet dat wij het erg vinden, internet is immers ons tweede ding, maar daardoor zijn we wel gedwongen om naar onszelf te kijken wat ons nu zo anders maakt.

Wat Privéhuis Amsterdam anders maakt

We hebben het al gezegd en eigenlijk is het simpel: mooie dames, trouw aan zichzelf, aan hun klanten en aan ons. Plus de goede en werkzame relaties met de autoriteiten, en voor u – als potentiële klant – de hoogste discretie en hygiënestandaarden. Dus staat u bij ons in de afschermende nis op het opstapje met zes treden naar nummer 118H, drukt u bij ons uit het zicht van iedereen op de bel, dan weet u dat niets in de weg staat om tegemoet te komen aan uw wensen van intimiteit en seks.